Kontakt

Segelstadseterlia
Kvitfjell Vest AS
kvitfjellvest@kvitfjellvest.no
Frode G. Hansen: 99 55 26 12

Segelstadseterlia

 Vi utvikler et område med leiligheter sentralt ved skiheiser, nedfarter og serveringssteder. Prosjektområdet ligger sydvendt på Kvitfjells vestside med en utsikt mot syd og sydvest. Husene er plassert for å oppnå optimale sol- og utsiktsforhold for alle tolv enheter. De fleste bygningene har 4 leiligheter- to på hvert plan. Alle enheter, som er velegnet både til eget bruk og utleie, har separat inngang. Det anordnes 1,5 parkeringsplasser pr. enhet.

Første byggetrinn, bestående av hus 1, 2 og 3, hver med fire leiligheter på 69m2 BRA, er nå ferdigstilt. 3 enheter er ledige og klar for overtagelse. 
Andre byggetrinn, er igangsatt med hus 4 lik hus 1, 2 og 3.
Byggetrinn 3, med hus 5 er også igangsatt. Bygningen, som er vertikaldelt, har to boenheter over to plan. Begge enheter har separat inngang på plan 1, der det også er bod, 3 sov., 1 bad med badstue og vask/ teknisk. På plan 2 er det stue/kjøkken (ca. 42m2), 1 kontor/tv/sov, 1 bad og balkong.
Byggetrinn 4 forberedes med byggestart i vinter (hus 6). Også dette som vertikaldelt tomannsbolig, med enheter over to plan.
 
 
Klikk boligvelger, klikk på ønsket leilighet for planløsning.
 

 

Tilbake til oversikten